2009/12/28


Ny jacka och låååååångt besök hos Hiam
Så kan man väl sammanfatta gårdagen. Vi var där i 6 timmar! Det är lite väl lång tid när de flesta av de 21 personerna där inte tänker på att jag inte kan arabiska. Man känner sig en aning dum när alla flabbar åt ett skämt och man själv inte har en aning om vad de precis sa.
Innan vi åkte dit så var vi iväg och bytte lite grejer och handlade. Då hittade jag en fin grön jacka som verkade varm och go så den köpte jag. Vi skulle även försöka köpa kontantkort till våra mobiler, men det visade sig lite krångligare än vi trott. När vi till slut hittade ett ställe som sålde dom så var det bättre att köpa med en ny mobil. Och det var helt ok för oss eftersom det bara kostade cirka 200 kronor totalt. Men givetvis så hade de bara en kvar så vi ska kolla vidare idag. Om man ville köpa bara ett nytt simkort så kostade det 300 och då är det inga pengar att ringa för utan det får du ladda på.
Bilden ovanför visar en icke ovanlig syn i trädgårdarna här. Och en del har så mycket ljus runt huset att det gör ont i ögonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar