2010/03/31


Överkast
Idag promenerade vi till Walmart. Det slutade med ett överkast och kuddar. Jag har kollat runt en massa, men föll för det här och vågade inte vänta i fall det skulle ta slut. Här köper man oftast hela set med grejer. Överkasten säljs ihop med sängkappa och 2 prydnadsörngott. Sen finns det kuddar , lakan och gardiner att köpa till efter önskemål. Det finns så otroligt mycket fint, men ofta blir de finaste otroligt dyra att köpa och så kräver de kemtvätt. Jag hade ju tänkt ha en hund och vill ha ett "tvättbart" och praktiskt hem.
Bestick köpte vi också för ett tag sedan. De säljs oftast i set för 4 personer och då ingår salladsgaffel, vanlig gaffel, kniv och sked. Vi köpte dock ett stort set med allting i; bestick för 12, salladsbestick, kaffeskedar, tårtspade, stora uppläggningsbestick m.m.

Said kollar fotboll nu. Arsenal-Barcelona. Och han behöver tänka på nåt annat en stund. han oroar sig en hel del för hur det ska gå i morgon på jobbet. Jag tror att det kommer att gå bra, men att han kommer att vara helt slut när han kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar