2009/07/22

Going downtown
I dag ska jag och Said aka till Bramptons centrum med barnen. Har aldrig gatt omkring dar, utan bara passerat i bilen. Hoppas pa att hitta lite mysiga butiker dar.
Jag skulle ha tagit med mig regnklader. Det ar inget vidare vader har for tillfallet. Otroligt hog luftfuktighet och en hel del regn. Hoppas att det blir mindre regn nasta vecka nar vi ska pa semester i stugan.
Vi aker pa fredag tll ett stalle som heter Sudbury for att vara dar under helgen. Patrick ska spela en turnering dar. Sedan aker vi vidare till Collingwood och stugan. Vi ska tydligen ta en dagstur till Niagarafallen den har gangen ocksa. Och det ar ju inte dumt. Sa vackert dar. Det gar inte att beskriva hur imponerade stort det ar.

2 kommentarer:

  1. hade lyckats att förtränga att du hade din blogg så när jag kom på det har jag och Wilma suttit och läst om er resa nu på morgonen. Wilma mailade dig imorse innan vi kom på bloggen. Vi är hemme nu från öland och ett av de värsta åskovädren som jag har varit med om...gott att bo i tält då. Verkar som att ni har det bra och träffar mycket människor, och kalasar mycket. Ha det gott och hälsa Said.
    (hela familjen hälsar) Kramar Maria och Wilma

    SvaraRadera
  2. Tur att inte jag var med i det taltet. Jag som ar sa askradd.Har precis svarat pa Wilmas mail.

    SvaraRadera