2009/08/01

Soligt och varmt.
Nu har vi fatt underbart vader har. Aningen for varmt for mig, men sa mycket trevligare an regn.
Annu trevligare ar att jag har tillgang till internet igen. Vi har tappat bort adaptern till att ladda mobilerna med, och utan vare sig telefon eller mig sa kanner jag mig helt isolerad fran er dar hemma och det gor mig lite stressad. Ska aka och shoppa idag och da hoppas jag att jag hittar en ny adapter eller en Canadensisk samsungladdare.
Lite jobbigt att shoppa har emellanat. Vi har ju alltid nagon med oss som kor och om jag sager att nagot ar fint, sa tar de det ifran mig och vagrar lata mig betala sjalv. Pense gick in i provhytten har om dagen och tog skjortan Said hade provat medans han holl pa att byta om. Hon vet vad hon vill, den kvinnan:).
Jag fyndade en helt underbar klanning i siden nu nar vi var i Blue mountain. Har dock inga skor som ar snygga nog till den, sa det ska jag leta efter idag. De har rea overallt har, sa man kan hitta otroligt billiga skor.
I morgon eller pa mandag ska vi nog aka till Niagara. Det ser jag framemot. Jag har lovat Pense och Samira att folja med dom pa kasino dar.

1 kommentar:

  1. Har saknat att läsa om dig/er med, skönt att du är tillbaka i civilisationen igen. Vi har varit i varberg över helgen, pasi börjar att jobba i morgon men jag o tjejerna har 1 vecka kvar, Kram Maria

    SvaraRadera