2010/07/22

Långpromenad
Vi har gått långt idag för att köpa halkmatta till Pensé. Hon halkade i badrummet för andra gången i förrgår. Eftersom George sa att han skulle köpa ny halkmatta dagen efter (igår) och inte gjorde det på grund av fotbollsmatch (det viktigaste i världen) så tog vi saken i egna händer. Det är ju ett under att hon inte brutit nåt. Hon har osteoporos (skört skelett). Och då är vi där igen;kommunikation. Om han hade frågat om vi kunde gå och fixa det eftersom han var upptagen, så hade vi ju gjort det på en gång!
När vi ändå pratar om det så måste jg berätta om dagens middag. Vi ska ha kyckling här idag. När vi kom till Pensé med mattan så ser jag Samiras 2 kycklingar i sin ungsform stå på bänken där. Hon skulle till läkaren efter jobbet fick vi höra och skulle inte hinna fixa dom i tid. I stället för att fråga oss två uttråkade människor om vi kunde slänga in dom i ugnen så har hon alltså ordnat att de blev körda till det andra huset, tillagade och körda tillbaka. Hon måste ju tro att vi skulle bli skogstokiga om hon bad oss om hjälp eller?

I dag så förstod jag på Pensé att de allihopa antagligen har 2 veckor semester från och med måndag. Jag tror jag blir galen om de ska vara här hela dagarna i 2 veckor!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar